۱۳۹۳ شهریور ۱۹, چهارشنبه

هفت ماه تلاش بی‌مزد کارگران ایرانیت کرمان برای تولید ماده جایگزین آزبست

نماینده کارگران کارخانه «ایرانیت کرمان» از تاخیر ۷ ماهه در پرداخت حقوق ۱۰۳ نفر از کارگران این کارخانه خبر داد.
به گزارش هرانا، «رسول‌ پورشجاعی» در این باره به ایلنا گفت: کارخانه ایرانیت کرمان از فروردین ماه سال ۹۱ به دلیل استفاده از ماده خطرناک آزبست دچار مشکل تولید شده و از ۷ ماه پیش توان مالی خود را برای پرداخت حقوق کارگران از دست داده است.
او با بیان اینکه در این فاصله کارگران بدنبال جایگزین کردن مواد دیگری به جای ماده سمی آزبست (پنبه نسوز) در محصولات این واحد صنعتی بودند افزود: متاسفانه بعد از دو سال تلاش موفق نشدیم تا بدون استفاده از ماده سمی آزبزست ورق‌ و یا لوله‌های سیمانی مرغوبی تولید کنیم.
به گفته این کارگر، آنچه امروز کارگران ایرانیت کرمان از محصولی بنام نانو آزبست بدست آورده‌اند فاقد کیفیت بوده و قابلیت فروش ندارند.
پور شجاعی افزود: از حدود ۲ سال پیش با دستور دولت فعالیت تمامی کارخانه‌هایی که از آزبست استفاده می‌کنند متوقف شده‌ است و در این شرایط راه نجات این واحد‌ها یا بدست آوردن محصول جدید جایگزین آزبست است یا اینکه به طور کل ساختار کارخانه خود را تغییر کاربری دهند.
او ادامه داد: در صورت اجرای موفقیت آمیز طرح تغییر ساختار و تولید ایرانیت بدون آزبست در این کارخانه‌ها، می‌توان نسبت به بازگشایی این واحد‌ها و فعالیت مجدد کارگران آن‌ها امیدوار بود.
نماینده کارگران ایرانیت کرمان با اشاره به اینکه هفت ماه است که با اتمام ذخایر مالی کارخانه ایرانیت کرمان همین تحقیقات ابتدایی کارگران برای بدست آمدن محصول جایگزین ازبست متوقف شده است، در ادامه اظهار داشت: دانش ساخت مواد جایگزین آزبست در آلمان وجود دارد اما باید منابع مالی کافی برای خرید ماشین آلات جدید وجود داشته باشد.
به گفته این فعال کارگری، بدون تردید ‌توجه‌ مسئولان به کارگران واحد‌های تولید کننده ورقهای سیمانی که تلاش می‌کنند اشتغالشان را حفظ کنند بی‌تاثیر نیست و آنان با وجود آنکه از بهمن ماه سال گذشته حقوق نگرفته‌اند تنها به دلیل احساس مسئولیت در قبال سلامت مردم، تمام تلاش خود را برای بدست آوردن مواد اولیه جایگزین انجام می‌دهند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر